Sport
Ovidiu Costeșin, învins de Ciprian Paraschiv în lupta pentru funcția de reprezentant al cluburilor din Liga 1

Managerul executiv al Universității Craiova, Ovidiu Costeșin, a candidat pentru funcția de reprezentant al cluburilor din Liga 1 în cadrul Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal. Acesta s-a clasat pe locul secund, acumulând șase voturi. 

Marți, 24 noiembrie 2020, la Casa Fotbalului a avut loc Adunarea Generală a membrilor Ligii Profesioniste de Fotbal. Pe ordinea de zi a întâlnirii s-a aflat alegerea noului reprezentant al cluburilor din Liga 1 în cadrul Comitetului Executiv FRF. Ca urmare a votului exprimat de reprezentanții cluburilor din primul eșalon, Ciprian Paraschiv, președintele ACSM Politehnica Iași, îl va înlocui pe Bogdan Bălănescu în Comitetul Executiv.

Cu 10 voturi în favoarea sa, Ciprian Paraschiv a câștigat alegerile în fața lui Ovidiu Costeșin (Universitatea Craiova), cel care a reprezentat opțiunea celorlalte 6 cluburi din Liga 1. Ciprian Paraschiv i se alătură astfel lui Valeriu Argăseală (FCSB) în rândul reprezentanților Ligii 1 în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.