Sport
Ouzounidis, prima victorie cu Știința în Liga 1

Universitatea Craiova s-a impus în fața formației Hermannstadt, scor 1-0, în etapa cu numărul 24 din Liga 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Alex Cicâldău (min. 33)

 

 

În prima repriză, Alex Cicâldău și Nicușor Bancu au fost autorii unei faze ratate incredibil. Decarul Craiovei a trimis în bară din poziția de singur cu portarul, în timp ce Bancu nu a putut trimite mingea cu capul dintr-un metru. Deschiderea de scor a venit în minutul 33. Cicâldău a înscris dintr-o lovitură liberă de la marginea careului.
 

Pe parcursul părții a doua și-a făcut apariția și Juan Camara, ultimul transfer al Științei. În privința ocaziilor, oltenii au pus presiune, însă nu s-au înregistrat prea multe momente periculoase. Totuși, sibienii ar fi putut readuce echilibrul pe tabelă în minutul 90, dar Pigliacelli a fost la post. Universitatea se impune la limită, iar Marinos Ouzounidis își trece în cont prima victorie în Liga 1.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.