Sport
Pancu: „Dacă vom fi «lungi», riscăm să primim foarte multe goluri la Craiova!”

Universitatea Craiova întâlneşte Poli Iaşi, vineri, de la ora 21, pe „Ion Oblemenco”, în deschiderea etapei a 6-a din Liga I. Ştiinţa vine după 5 victorii la rând, dar şi oaspeţii sunt pe val, cu 2 victorii consecutive, în care au marcat 8 goluri. Antrenorul lor, Daniel Pancu, spune că vrea o echipă "scurtă" a sa în Bănie, altfel riscând să încaseze mai multe goluri. În ultimele două dueluri directe, în primăvară, ambele în Copou Poli s-a impus cu 3-2 în Cupa României, iar Craiova a câştigat cu 5-2 în campionat. 

„Craiova e un club foarte bine dezvoltat pentru nivelul României, cu stadion și terenuri de antrenament moderne, cu un patron potent și priceput, cu lot de zeci de milioane de euro și cu un antrenor pe care îl respect enorm. Am analizat-o, am căutat să-i găsesc puncte slabe, însă nu prea le-am găsit! Atacă foarte bine pozițional, sunt foarte buni la fazele fixe, foarte buni pe contraatac. Sunt absolut meritat pe primul loc. Nu mergem ca mielul la tăiere, mai ales că am avut reacție după ce am luat opt goluri în două meciuri și am dat apoi noi opt goluri în două meciuri. Dacă vom fi însă descoperiți, dacă vom fi «lungi», riscăm să primim foarte multe goluri la Craiova!”, a declarat Pancu înainte de plecarea spre Craiova. 

Ieșenii vor pleca cu avionul din Iași până la București, joi seară, iar din Capitală vor continua deplasarea până la Craiova cu autocarul, urmând să ajungă în Bănie în cursul nopții.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.