Sport
Papură: 'Ca toţi suporterii, am trecut de la agonie la extaz'

La finalul partidei de duminică seară, de pe stadionul „Ion Oblemenco“, Universitatea Craiova – Academica Clinceni 3-2, tehnicianul Științei, Corneliu Papură, s-a declarat mulţumit de jocul echipei şi a precizat că problemele din final, când oaspeţii au avut două bare şi au egalat la 2, iar fanii au scandat "demisia", au fost cauzate de oboseala acumulată după deplasarea din Azerbaijan. 

"Ca toţi suporterii, am trecut de la agonie la extaz. Lucru bun este că am câştigat, un lucru şi mai bun este că în două meciuri am marcat şase goluri, cred că am fost destul de ofensivi. Am şi primit, dar am marcat tot timpul.... Prefer un 3-2 decât un 1-0 chinuit. Ăsta e modul meu de a vedea lucrurile. Am întâlnit o echipă care s-a așezat la 30 de metri de poartă. Acum 70 de ore eram la Baku, jucam un meci pe sintetic. Nu e ușor. S-a văzut oboseala pe final, de asta am și făcut pasul înapoi. Nu voiam asta. Nu cred că avem probleme în apărare. Au fost doar niște mici greșeli de poziționare la fazele fixe, am avut și ghinion. Sunt mulţumit de juniori, sper ca Vali Constantin şi Baiaram să continue la fel. Șerban e un jucător bun și cu siguranță va reuși în carieră, dar l-am schimbat pentru că aveam nevoie de un jucător cu experiență. Nu a făcut greșeli, doar că pierdeam mijlocul terenului." a declarat Papură la final. 

ca toti suporterii iti cerem demisia
15 iulie 2019, 16:15
Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.