Sport
Papură: „Dacă ne considerăm superiori celor de la Iaşi, suntem într-o mare eroare, fiindcă este un meci complicat”

Universitatea Craiova joacă sâmbătă, de la ora 20, la Iaşi, în penultima etapă a sezonului regular. Dacă Ştiinţa are 2 victorii în 2020, gazdele, Poli Iaşi, au pierdut cele două meciuri disputate până acum şi, mai mult, au 9 înfrângeri şi un egal în ultimele 10 meciuri ale campionatului. Cornel Papură şi-a avertizat însă elevii că nu va fi deloc un meci uşor în Copou şi nu există o echipă favorită. 

Iată ce a declarat Cornel Papură la conferinţa de presă: „Ne aşteaptă un meci dificil, complicat, echipa adversă vine după două înfrângeri, are probleme dacă nu câştigă, pentru ei orice punct este important. Pe hârtie poate că suntem favoriţi, dar nu cred că pe teren vreo echipă este favorită în acest meci, suntem conştienţi că ne va aştepta un meci greu. Nu consider deloc că pornim ca favoriţi, am văzut ce s-a întâmplat la FCSB cu Clinceni, când gazdele erau favorite. Este genul de meciuri în care dacă te consideri superior eşti într-o mare eroare. Trebuie să fim concentraţi, să intrăm cu aceeaşi atitudine pe care am arătat-o în meciurile pe care le-am câştigat şi vom avea atunci şansa noastră de a câştiga. Ne aflăm pe un drum bun, dar important este cum vom intra pe teren în acest meci, ce atitudine vom avea. Şi la noi e presiunea mare, fiindcă vrem să intrăm cu cât mai multe puncte în play-off şi să ne clasăm cât mai sus. Avem nevoie de atitudine pentru a fi mai sus decât în anii precedenţi. Acum trebuie să ne mobilizăm şi mai mult. Dacă ne mulţumim că am ajuns în play-off, va fi tot ca în anii trecuţi, vom rămâne cu puţin. Uneori, fundaşii îşi iau riscuri inutile, am putea să evităm aceste situaţii.  Acka are entorsă de genunchi şi va sta 3 săptămâni, nu ne vom putea baza pe el. Alex Popescu este un jucător under 21, avem nevoie de el, vom vedea cum se va reintegra. Markovic are nevoie să joace mai mult şi sper să reuşească să se impună”.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.