Sport
Papură, despre derby-ul cu Dinamo: „Este un meci special pentru cei crescuţi în spiritul Universităţii Craiova”

Cu 3 victorii din tot atâtea meciuri jucate în acest sezon, Universitatea Craiova se deplasează cu un moral bun şi cu trenul la Bucureşti, pentru derby-ul cu Dinamo, programat duminică, de la ora 21, pe Arena Naţională. 

Ce a spus Cornel Papură despre derby-ul cu Dinamo: „Este un meci special pentru cei care au crescut în spiritul Universităţii Craiova, sper să le transmit jucătorilor acest spirit şi să fim cât mai concentraţi şi cât mai bine din punct de vedere fizic pentru a face un joc bun. Îmi doresc de la jucători să nu cedeze, să dea totul pe teren”.

Papură a detaliat şi problemele de lot: "Mă întreb şi eu ce linie de fund putem alinia, încă nu am diagnostic clar să vedem pe cine ne bazăm. Acka are entorsă, Gardoş are o problemă la genunchi. La Donkor nu mai putem apela, şi-a găsit echipă, nu a mai revenit la Craiova. Am încredere că jucătorii care vor intra se vor ridica la pretenţiile unui meci cu Dinamo. E dificil să transferăm ceva acum, deşi suntem în negocieri cu doi jucători, vom vedea cum decurg lucrurile”.

Revenind la partida cu Sabail, antrenorul a declarat: „Nu a fost o cădere fizică, au fost neatenţii care ne-au costat, trebuie să le remediem, fiindcă este frustrant, începi să devii iritat, jocul te duce spre haos. Este vorba de încredere. Şi noi ne gândeam la 2-0 că jocul decurge în favoarea noastră, adversarul se apăra, noi voiam să protejăm anumiţi jucători pentru meciul cu Dinamo şi în 3 minute s-a întors totul. E execuţie bună a făcut 2-1, iar la 2-2 am intrat în panică”

Cât despre contestările fanilor proprii, Papură a declarat:  „Aşa e la Craiova, se uită uşor lucrurile bune sau ce am făcut eu ca jucător pentru Universitatea. Sunt obişnuit cu aceste manifestări. Sper că fanii ne vor încuraja".

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.