Sport
Papură, despre duelul de Europa cu Viitorul: „Este un meci pe care trebuie să-l jucăm cu încredere, dăruire, agresivitate”

Cel mai important meci din acest sezon pentru Universitatea Craiova este programat sâmbătă, de la ora 21, pe „Ion Oblemenco”, Viitorul, în chiar ultima etapă de campionat. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, dar Ştiinţa are nevoie de victorie pentru a termina pe podium, în timp ce pentru trupa lui Hagi este suficient şi egalul. Şi anul trecut alb-albaştrii şi-au asigurat locul 3 tot în ultima etapă, la Iaşi, dar nu era vorba atunci de un meci dirfect.

Iată ce a spus Cornel Papură despre importantul duel de sâmbătă: „Ne aşteaptă un meci dificil, important, decisiv pentru locul 3. Viitorul este o echipă pe val, bine organizată, care abordează toate meciurile la fel, cu presiune, cu presing avansat, aleargă şi pasează foarte bine, ştiu ce au de făcut, indiferent de jucătorii care evoluează. Cel mai important este să marcăm, sper să fim mai inspiraţi la finalizare. Este un meci pe care trebuie să-l jucăm cu încredere, dăruire, agresivitate şi să atragem publicul de partea noastră. Nu este cel mai important meci din cariera mea de antrenor, am jucat cu Vasluiul un meci în Cupa României, când eram la Slatina. Important este să nu stăm la mâna Viitorului pentru a ne califica în cupele europene, dar dacă nu-i vom învinge, vom fi suporterii lor în finală, vom sta cu sufletul la gură. Ar fi un lucru important pentru echipa noastră să ne calificăm trei ani la rând în preliminariile Europa League. Kelic este suspendat, Meza Colli a fost răcit, Nuno Rocha vine după o accidentare şi nu vom conta pe ei la acest meci. Koljic este la recuperare, dar nu ştim dacă revine în septembrie, octombrie sau noiembrie. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.