Sport
Papură e sigur de postul său: „Voi continua şi din vară, ne putem bate uşor la titlu”

Deşi se vehiculează mai multe variante pentru postul de antrenor principal la Universitatea Craiova, atât patronul Mihai Rotaru, într-o declaraţie televizată, cât şi Cornel Papură, într-o conferinţă de presă, spun că vor continua colaborarea şi din vară. Papură spune că abia de atunci îşi va impune stilul propriu de antrenorat şi că lucrează deja la campania de achiziţii. Papură şi Rotaru spun că obiectivul va fi titlul pentru anul următor.  

Iată declaraţia lui Cornel Papură despre viitorul său la Universitatea Craiova: „Din punctul meu de vedere lucrurile sunt clare. Am vorbit şi zilele trecute despre acest lucru, el a dat şi o declaraţie despre asta, vom pune la punct toate detaliile după meciul cu Viitorul. În ceea ce mă priveşte, vom continua şi din vară. În vară voi răpspunde de mai multe lucruri, tehnice, tactice, fizice. Când ai parte de o perioadă de pregătire ca să-ţi impui ideile, filosofia de a vedea fotbalul, e altceva. Atunci trebuie să-ţi pui amprenta asupra jocului echipei. De când am venit, la aspectul fizic nu am avut ce adăuga, fiindcă pe final de campionat nu ai ce să lucrezi la acest capitol. Din punctul de vedere al jocurilor am schimbat modul de abordare, am avut posesie superioară, ne-am creat ocazii, dar nu am reuşit să înscriem.  De când am venit, nu am avut niciodată tot lotul la dispoziţie şi aşa va fi şi la ultimul meci. Din punctul meu de vedere un titlu se câştigă în primele 15 meciuri, când nu este presiune. Dacă vedeţi câte puncte am pierdut cu echipele mici, veţi vedea că puteam să fim uşor aproape de Cluj şi FCSB. Dacă voi avea rezultate, le pot schimba şi părerea suporterilor care nu au încredere în mine. Trebuie să avem 3-4 variante de transfer pe fiecare post. Am văzut în ultima lună vreo 40 de jucători, vreo 2-3 pe zi, sunt jucători liberi, propuşi de impresari. Este ideal să ai toţi jucătorii la pregătire, trebuie să fixăm un obiectiv realist. Din punctul meu de vedere, avem puterea să ne batem uşor pentru titlu, mai ales cu ce vedem la Craiova"

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.