Sport
Papură, înainte de meciul cu Sepsi: 'Oricât de obosiţi am fi, trebuie să câştigăm'

Universitatea Craiova întâlneşte Sepsi, în etapa a 5-a a Ligii I, astăzi, de la ora 18, pe arena Ion Oblemenco, meci condus de arbitrul bucureştean George Rădulescu. Ştiinţa este între cele două manşe cu AEK Atena din Europa League, în timp ce Sepsi este echipa care a remizat în toate cele 4 meciuri din acest campionat.

Ne aşteeaptă un meci contra unei echipe agresive, care se apără bine, sper să găsim soluţii pentru a marca. Oricât de obosiţi am fi, trebuie să câştigăm meciul. Trebuie să credem sută la sută în potenţialul nostru ca să ne impunem. Se resimte oboseala, dar noi ne-am dorit să jucăm în cupele europene şi trebuie să trecem peste orice şi să câştigăm. Avem potenţialul de a învinge orice echipă din România, dar trebuie să şi demonstrăm pe teren. Trebuie să avem dorinţă, atitudine, încredere, pentru a ne impune, dacă te crezi mai bun dinainte atunci eşti pierzător. Frustrarea eşecului cu AEK rămâne, fiindcă nu au fost mult mai buni ca noi, am avut şansele noastre. Bălaşa a semnat cu Universitatea Craiova, este clar, dar nu va fi în lot pentru acest meci. Despre Tiago nu ştiu nimic. Cei din Craiova Maxima sunt alături mereu de noi, vin la fiecare meci, pot să vină şi în vestiar dacă vor” a spus Cornel Papură.

Revenit după accidentarea suferită în cantonamentul din Austria, Vali Mihăilă ar putea debuta în acest sezon. Înainte de meciul cu Sepsi, Mihăilă a declarat: „Întâlnim o echipă cu un moral bun, care nu a pierdut niciun meci în acest sezon, aşa că va fi un meci foarte greu, dar trebuie să intrăm să ne facem treaba şi să câştigăm. Mă simt bine, sper să prind câteva minute şi să intru în ritm. Îi simt pe băieţi foarte încrezători că vom lua cele 3 puncte. Cred că a fost un accident la Târgu Mureş. Vreau să le mulţumesc copiilor care au încurajat echipa în meciul cu AEK. Nu avem nimic de pierdut în retur”.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.