Sport
Papură, interimar la Ştiinţa, până la venirea lui Mirel Rădoi

Cornel Papură va conduce antrenamentele Universităţii Craiova, după plecarea lui Cristiano Bergodi. "Papi" va fi însă numai antrenor interimar, până la venirea lui Mirel Rădoi, după cele trei meciuri din perioada următoare ale echipei naţionale. În stagiunea trecută, Cornel Papură a fost de două ori antrenor principal şi o dată antrenor secund, în mandatul lui Victor Piţurcă.

Mirel Rădoi (39 de ani) va fi antrenorul Ştiinţei după perioada de întrerupere, el urmând a semna un contract pe un an şi jumătate, cu posibilitate de prelungire. Rădoi, originar din Severin, a antrenat naţionaa de tineret, cu care a jucat semifinala Euro 2019, naţionala mare, cu care a pierdut barajul de calificare la Euro 2021, şi a mai fost antrenor la FCSB. 

„Așteptam întrebarea asta. Vom face o radiografie după meciurile din noiembrie”, a spus selecționerul Rădoi, chestionat astăzi în privinţa plecării de la cârma primei reprezentative. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.