Sport
Papură: La Cluj ne este necesar şi suficient 1 punct pentru a ne păstra locul 3”

În penultima etapă a play-off-ului Ligii I, Universitatea Craiova joacă în Gruia, în fieful campioanei, CFR Cluj, duminică, de la ora 21. Ambelor echipe le convine egalul, clujenii având nevoie de un punct pentru a câştiga un nou titlu, iar Ştiinţa îşi poate păstra astfel locul 3 şi ar avea nevoie de o remiză în ultima etapă, cu Viitorul, pentru a fi sigură de participarea în cupele europene. 

Cornel Papură a declarat despre partida din Gruia: „Va fi un meci încins, cu o miză uriaşă, CFR joacă cu titlul pe masă. Mergem acolo să nu pierdem. E ca la matematică: necesar şi suficient. Ei au nevoie de un punct, nouă ne-ar trebui un punct pentru a ne păstra locul 3. Orice punct ne ajută, având în vedere situaţia noastră. Ei, ca stil, nu riscă foarte mult, sunt o echipă pragmatică. Nu avem multe alegeri de făcut în ceea ce priveşte primul 11, sper ca jucătorii la care vom apela să ne ajute să venim cu punct. Va fi foarte dificil contra unei echipe masive, bine organizată, constantă în joc şi rezultate. Îmi place cum abordăm jocul, ne creăm ocazii, în puţinul timp pe care l-am avut am încercat să imprim un stil ofensiv, dar  suferim la finalizare. Acolo e vorba de inspiraţie, de execuţie, de cât de bine stai mental, unii au nevoie de 3-4 ocazii să marcheze, alţii dau gol dintr-o jumătate de ocazie. Aici se face diferenţa între jucătorii buni şi foarte buni. Cu valoarea lotului cred că puteam mai mult în acest sezon. Ar fi un sezon ratat dacă am pierde locul 3, ţinând cont de publicul pe care-l avem, de condiţii, de valoarea echipei”.

Papură nu poate miza pe Bancu, Mihăilă, Tiago Ferreira, Martic, Acka, Nuno Rocha, Carlos Fortes şi Koljic, iar în aceste condiţii Donkor va fi din nou titular, nefiind alte variante. „Deciziile pe care le-a luat Donkor nu au fost în conformitate cu postul lui, nu trece printr-o perioadă bună, sper să-şi revină, să ne ajute în continuare. Trrebuie să folosesc jucătorii pe care îi avem, nu sunt multe soluţii la îndemână în acest moment”.

 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.