Sport
Papură: „Mediaşul e în formă, dar sper să batem tot până la finalul anului”

Cornel Papură a bifat două victorii contra Mediaşului, echipa pe care Ştiinţa o întâlneşte luni, de la ora 19, pe "Ion Oblemenco", dar antrenorul spune că situaţia este diferită acum, adversarul fiind mai puternic faţă de începutul anului. "Papi" speră în punctaj maxim pentru cele 4 meciuri rămase din 2020, cu Mediaş, UTA, FCSB şi CFR Cluj. 

„Ne aşteaptă un meci dificil, contra unei echipe care este în formă, agresivă, dar sper să ne ridicăm nivelul jocului şi să ne impunem, cred că putem totuşi să câştigăm contra oricărei echipe din campionat. Fiecare meci are istoria lui, are presiunea lui, dar contează să jucăm bine, vom vedea ce obţinem. Important este să te adaptezi imediat la ceea ce îţi oferă jocul. Gaz Metan are jucători buni de atac, le vom da atenţie tuturor, nu numai lui Cardoso. Mediaş este o echipă complet schimbată faţă de începutul anului, mult mai puternică acum, sunt mai bine organizaţi, mai agresivi, au arătat foarte bine în ultimele meciuri. Să sperăm că vom arăta şi noi mai bine pe faza de atac. Sper să batem în toate meciurile rămase până la final, dar să vedem ce putem. Bălașa și Bic au avut ceva probleme. De asemenea, Ivan și Koljic" a declarat Papură înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş, echipă care a marcat 8 goluri în ultimele 2 partide, cu FCSB şi Voluntari. 

Cornel Papură spune că Radu Drăguşin de la Juventus nu a fost în atenţia grupării din Bănie în trecut: „Nu-mi aminte să fi fost propus la Craiova, trebuie să mă uit în registrul cu jucători, dar nu ţin minte să-l fi avut”.

Antrenorul Craiovei a amintit că este împotriva regulii under 21: „Jucătorii tineri trebuie să se impună datorită calităţilor, nu trebuie împinşi de la spate, ar trebui să avem regulile care sunt şi în cupele europene”.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.