Sport
Papură: „Obiectivul pentru noul sezon? Trofeul suprem ar fi ideal!”

La reunirea lotului Universităţii Craiova, antrenorul Cornel Papură a vorbit despre pregătire, lot, noul sezon, obiective, cupele europene. 

Iată ce a spus "principalul" Craiovei la reunirea lotului: 

"Este o reunire cu gândul de a face mult mai bine decât anul trecut. Qaka a fost învoit, el a terminat campionatul mai târziu şi are nevoie de pauză. Mai aşteptăm noutăţi, am propus contracte la 4-5 jucători, să sperăm că ele se vor materializa şi vom reuşi transferurile. Orice antrenor îşi doreşte achiziţiile din prima zi, dar nu este posibil. Sperăm ca ei să vină la echipă în cel mai scurt timp. În ultimele trei săptămâni cred că am văzut 100 de jucători, cel mai important lucru este să-i găsim pe cei potriviţi pentru Universitatea Craiova. Pentru a crea o concurenţă reală mai avem nevoie de un fundaş central, un mijlocaş de bandă dreaptă, poate un mijlocaş ofensiv. Eu am partajat programul pe cinci săptămâni. În primul rând trebuie să-i integrăm pe noii veniţi. În funcţie de jucătorii pe care îi vom transfera, vom ştii şi care dintre juniori vor face deplasarea cu noi în Austria. Avem jucători destul de talentaţi şi sperăm să-i integrăm cât mai repede, să devină o certitudine. După care să facem o pregătire bună, să punem la punct jocul, disciplina tactică, să ne punem la punct fizic. Craiova cere mai mult. Ca obiectiv, un nou trofeu ar fi ideal, dacă se poate, cel suprem"

Despre scepticismul fanilor în privinţa sa, Papură a declarat: "Sperăm să le schimbăm opinia oamenilor care nu au prea multă încredere, în cel mai scurt timp. Cu siguranţă lucrurile se vor schimba dacă voi avea rezultate. Pe lângă faptul că sunt antrenor şi eu sunt suporterul acestei echipe şi îmi doresc titlul, la fel de mult ca şi ei. Acest lucru nu-l putem face decât împreună. Dacă nu vom reuşi asta, atunci vor fi probleme pentru toţi cei angrenaţi în fotbalul craiovean şi se vor reflecta în rezultatele echipei. Poate că mulţi nu sunt încrezători în potenţialul nostru, dar ca joc, ce am reuşit în ultimele cinci meciuri, îmi dă speranţe că putem face lucruri bune."

Papură spune că nu are o preferinţă pentru tragerea la sorţi din Europa League, dar simte că Universitatea va întâlni una dintre echipele din Scoţia, respectiv: Glasgow Rangers, Aberdeen sau Kilmarnock. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.