Sport
Papură recunoaşte că Ştiinţa nu e la nivelul aşteptat: „Trebuie să arătăm mai mult”

Antrenorul Universităţii Craiova, Cornel Papură, a prefaţat meciul din Cupa României, cu Progresul Spartac, programat vineri, de la ora 20.45, pe "Ion Oblemenco", şi a vorbit şi despre problemele pe care le are echipa din Bănie, care a marcat o singură dată în ultimele 4 meciuri, în timp ce noii jucători întârzie să confirme. 

„Ne aşteaptă un meci de Cupă. Pregătesc toate meciurile la fel, că sunt oficiale, de Cupă, amicale. Jucătorii trebuie să fie concentraţi pentru fiecare joc, ar fi cea mai mare capcană în care am putea cădea. Este doar pe hârtie diferenţă, doar statistic, dar trebuie să arăţi şi pe teren că este diferenţă între Liga I şi Liga a III-a. În ultima fază a meciului am fost eliminaţi la Iaşi în Cupă, în primăvară, îmi aduc aminte, nu am fost atenţi, după ce abia egalasem. Trebuie să avem obiectiv să câştigăm fiecare meci, ca să câştigi Cupa trebuie să treci de primul tur, aşa că ne gândim numai la acest joc. Vom vedea ce echipă vom alinia. Este un aspect bun că vom juca acasă, mai ales că şi următorul meci, cel de campionat, este tot pe teren propriu, dar şi că în deplasare am fi jucat pe sintetic şi nu este uşor să te adaptezi, am întâlnit această situaţie la Sabail, anul trecut, în Europa League” a declarat Cornel Papură despre jocul din Cupa României, cu Progresul Spartac.

 

„Putem mai mult şi trebuie să arătăm mai mult, să speculăm ocaziile, altfel ne va fi greu. Am avut şi 7 jucători pe care n-am putut să-i folosim în meciul trecut. Se vorbea că Botoşaniul a avut probleme, dar ei au avut 2 suspendaţi şi un accidentat, pe când noi am avut 7 jucători pe care nu i-am putut folosi. La Botoşani am avut şi neşansă, un penalty neacordat, gazdele nu au tras niciun şut pe poarta noastră. Am avut şi ghinion, fiindcă nu a mai arbitrat cel care trebuia şi acel debutant s-a pierdut, a greşit uneori. Cred că am intrat deja pe un ritm bun. Nu le este uşor să se adapteze noilor jucători, dar cred că toţi care sunt aici au valoare să fie aici şi sper să demonstreze asta, unii au concurenţi jucători de echipă naţională" a spus Papură. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.