Sport
Papură s-a obişnuit cu contestările: 'Aşa sunt fanii noştri, mai radicali'

Deşi are 3 victorii din tot atâtea meciuri în acest debut de campionat, Cornel Papură este contestat de suporteri, care i-au cerut demisia şi la finalul meciului cu Sabail, supăraţi pe jocul echipei, destul de modest. "Papi" nu le-a răspuns fanilor, declarând că-i înţelege şi speră ca echipa să ajungă cât mai repede la potenţial maxim.

Cornel Papură a spus după meci: "Am luat goluri în două minute, dar important e că ne-am calificat. Ne-am relaxat la 2 – 0. În câteva minute am cedat pe două greşeli uşoare, pentru că până atunci nu am avut probleme. E bine că ne-am concentrat pe final şi am câştigat. E o calificare, e foarte importantă. Mă bucur că am reuşit asta, nu a fost uşor. Cicâldău a revenit, a intrat foarte bine. După 3 zile de pregătire cu echipa a intrat bine. Mai e Qaka, va intra şi el. Sper să ajungem la potenţial maxim cât mai repede. Vreau ca la fiecare meci să urcăm. Trebuie să şi odihnim jucătorii şi să găsim formula ideală. Noi sperăm să câştigăm toate meciurile, dar ei sunt fanii noştri şi, indiferent de ce strigă, trebuie să îi acceptăm. Sunt radicali, sunt şi mai liniştiţi câţiva dintre ei, dar asta e. La noi, la olteni, aşa este. Suntem extremişti. Dacă vom câştiga meciul cu Dinamo, iar la meciul următor de pe teren propriu avem o primă pasă greşită se întorc lucrurile. Sunt obişnuit. Sunt fanii noştri, îi acceptăm”.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.