Sport
Papură, supărat pe eșec și pe reacția fanilor: „Viața nu e întotdeauna dreaptă”

Antrenorul Universității Craiova, Corneliu Papură, s-a arătat deranjat de reacția fanilor, neînțelegându-i pe aceștia. 

La finalul partidei pierdută de Universitatea cu Sepsi, scor 0-1, tehnicianul oltean a declarat: „Nu înțeleg de ce atâta ostilitate. Am câștigat 3 meciuri în aceeași ostilitate. Am câștigat după 25 de ani la Dinamo, am câștigat în Europa. Voi analiza și voi lua decizia cea mai bună. Viața nu e întotdeauna dreaptă.

”Echitabil ar fi fost să nu primim gol. Nu au avut niciun șut si au înscris. Nu am avut șansă, meritam să înscriem. Golurile sunt venite pe erori sau pe execuții foarte bune ale adversarilor. Nu mai avem reacții în ultimele 20 de minute.”

Fundașii centrali mi-au cerut schimbare. Am jucat 10 meciuri într-o lună și indiferent de cât de mult îți dorești, nu mai ai forță fizică. Am întâlnit o echipă care a făcut tot timpul antijoc. Trebuie să fim inspirați în fața porții”

Papură nu înțelege de ce la fiecare meci există o reacție atât de vehementă împotriva lui :„Nu înțeleg ostilitatea pentru un om care a jucat pentru Craiova. Am fi avut nevoie de susținere măcar la 0-0. Jucătorii au dat totul. Terenul le-a jucat feste în multe cazuri. Tot timpul avem discuții legat de ce se întâmplă, când lucrurile nu merg cum ne dorim”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.