Sport
Papură: 'Trebuie să câştigăm cu Chindia şi dacă ninge'

Între cele două meciuri din Europa League cu Honved Budapesta, Universitatea Craiova întâlneşte Chindia Târgovişte, în etapa a treia a Ligii I, astăzi, de la ora 18, pe “Ion Oblemenco”. Craiova are 6 puncte după 2 etape, în timp ce nou-promovata, antrenată de Viorel Moldovan, are un singur punct. 

Antrenoprul Craiovei, Cornel Papură, a spus despre partida cu Chindia că trebuie câştigată în orice condiţii: "Ne aşteaptă un meci important. Am început bine şi trebuie să rămânem concentraţi, dacă vrem să reuşim mai mult decât în sezonul trecut. Este un meci împotriva unei echipe ambiţioase, care a revenit de la 0-2 la Mediaş şi a pierdut pe nedrept cu Viitorul. Sper să fim la un potenţial fizic bun şi să facem un meci bun pentru a câştiga. Nu va fi un meci uşor. Singurul lucru la care ne gândim e că trebuie să câştigăm. Suprafaţa de joc se prezintă mai bine decât la meciul trecut. Oricum s-ar prezenta suprafaţa, şi dacă ninge, trebuie să câştigăm. Avem nevoie mare de cele trei puncte. Meciul ăsta este important din toate punctele de vedere şi trebuie să fim foarte atenţi, să vedem ce facem să câştigăm. Avem jucători foarte buni şi îmi propun să câştigăm orice meci". 

Atacantul Mihai Roman a declarat: "Chiar dacă pornim favoriţi, nu trebuie să fim relaxaţi şi să tratăm serios acest meci, pe care trebuie să-l câştigăm. Am făcut un meci bun la Gyor, dar sperăm să fim mai concentraţi în faţa porţii. Suntem puţin obosiţi, dar adevăraţii fotbalişti sunt obişnuiţi să joace din 3 în 3 zile, pentru asta ne pregătim, să fim cei mai buni".

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.