Sport
Patricia Vizitiu a semnat cu CSM Galați

CSM Galați a anunțat că Patricia Vizitiu a semnat cu echipa din Moldova. Handbalista plecase de la SCM Craiova în această vară.

Patricia Vizitiu , jucătoare de mare experiență,  va evolua în sezonul 2020- 2021 pentru CSM Galați. Vizitiu a evoluat pentru toate echipele importante din România, Rulmentul Brașov, Oltchim Rm Vâlcea, CSM București, HCM Rm Vâlcea, CSM Craiova .
Patricia are 46 de meciuri pentru echipa de senioare a României pentru care a reușit să marcheze 61 de goluri.  Jucătoarea născută în același an cu Cristina Neagu, 1988, evoluează pe postul de Inter dreapta și a marcat 266 de goluri în ultimii 5 ani în care a evoluat pentru Minaur Baia Mare, SCM Rm Vâlcea și SCM Craiova.  Handbalista are în palmares și Cupa EHF cucerită în 2018 cu SCM Craiova, precum și medalia de bronz la Campionatul Mondial de Handbal în 2015 , cu reprezentativa de senioare a României.
 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.