Sport
Patricia Vizitiu se desparte de Craiova: „Printre cei mai fericiți ani din viața mea”

Handbalista Patricia Vizitiu părăsește clubul SCM Craiova, însă rămâne cu amintirea anilor petrecuți pe parchetul din Sala Polivalentă a Băniei.

Patricia Vizitiu, 31 de ani, a decis să părăsească formația pentru care a evoluat timp de 3 ani. Handbalista a cucerit Cupa EHF în 2018 și nu a putut să nu-și ia rămas bun de la formația la care a petrecut cei mai frumoși ani din carieră:

„Acești ani la SCM Craiova și în orașul Craiova au fost printre cei mai fericiți din viața mea. Am cunosc niște fete minunate! Toate performanțele li se datorează în mare măsură.Am numai sentimente de recunoștință pentru aceste fete minunate, pentru suporteri și pentru oraș. Le multumesc sponsorilor pentru sprijinul financiar! Au fost 3 ani minunați. A fost o perioadă incredibilă pentru mine, plină de recunoștință, dar și dificilă!

Am avut, pe teren și în afara lui, niște colege minunate. Am simțit căldura fanilor și împreună am câștigat Cupa EHF și locul 2 în Campionatul României. Toate în timpul acestei perioade extraordinare petrecute la acest club. Multumesc clubului, antrenorilor, medicilor, suporterilor si tuturor celor implicati in fenomenul handbalistic craiovean. Cred însă că a venit momentul pentru un nou capitol în viața mea! Sa ne auzim de bine!”, a scris Patricia Vizitiu pe pagina de Facebook.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.