Sport
Patru reprezentanți în echipa etapei

Universitatea Craiova a devenit liderul Ligii 1 după această etapă, iar evoluția „alb-albaștrilor” nu a trecut neobservată de reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal. 

Pe site-ul LPF a fost publicată lista cu cei mai buni jucători din etapele desfășurate în play-off și play-out, iar Știința dă trei jucători: 

Uros Cosic (Universitatea Craiova / 27 de ani / 14 jocuri) - Titularizat în ultimul moment, a avut o prestaţie sigură în centrul apărării alb-albastre. În plus, a oferit şi pasa decisivă la golul reuşit de Mihăilă.

 

Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 22 de ani / 29 jocuri) - Este cel mai în formă jucător din play-off. A înscris pentru a 12-a oară în ediţia curentă, în care mai are şi șase pase decisive.

 

 

Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova / 20 de ani / 24 jocuri) - Creşte fantastic de la meci la meci. A fost declarat cel mai bun jucător de pe teren. Şi-a trecut în cont a șaptea reuşită din sezonul actual.

 

De asemenea, tehnicianul rundei a fost numite Cristiano Bergodi, antrenorul Universității Craiova: „A bifat a patra victorie din tot atâtea jocuri pe banca oltenilor şi a dus-o pe Universitatea pentru întâia oară de la promovare, din 2014, pe primul loc la finalul unei etape. Le-a redat alb-albaştrilor speranţa că pot readuce titlul în Craiova după 29 de ani!”

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.