Sport
Paul Papp, jucătorul Științei, a dat de pământ cu Irlanda de Nord

Paul Papp, jucătorul Universității Craiova, a vorbit pentru site-ul Federației Române de Fotbal despre „isprava” sa din urmă cu 6 ani, atunci când a marcat o „dublă” cu Irlanda de Nord și a adus victoria echipei naționale. 

În noiembrie 2014, România a întâlnit ultima oară Irlanda de Nord pe teren propriu, în preliminariile Euro 2016. Fundașul Craiovei a înscris o dublă: „Am intrat în meci hotărât și foarte concentrat să respect mai întâi sarcinile defensive, pentru că jucam fundaș dreapta. Am zis să nu las niciun spațiu adversarilor! Chiar nu mă gândeam că voi înscrie, mai ales de două ori… La faza primului dintre ele, urcase deja Raț, fundașul stânga, așa că eu trebuia să rămân în apărare. Dar era 0-0 și am riscat. Am urcat de capul meu, dar am ales bine, până la urmă. La golul numărul doi, am profitat de faptul că îl cunoșteam foarte bine pe Sănmărtean, atât de la FC Vaslui cât și de la echipa națională, știam cum gândește fazele, m-am dus direct pe colțul lung și am înscris.

 

Paul Papp a transmis și un mesaj pentru jucătorii naționalei: „Intrați cu încredere, pentru că avem calitate, ne lipsesc doar un plus de curaj și să putem trece în fapte spiritul de sacrificiu! Sunteți mulți tineri, dar indiferent de vârstă trebuie să vă arătați personalitatea pe teren, să vă eliberați! Hai, România!”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.