Sport
Paul Papp: „Nu concepem alt rezultat decât victoria la Voluntari”

Fundaşul Universităţii Craiova, Paul Papp, a vorbit despre duelul pe care vicecampioana îl are programat marţi, de la ora 17.30, cu FC Voluntari, în etapa a 19-a a Ligii I. Jucătorul de 31 de ani crede că Universitatea, care nu a câştigat de cinci meciuri, nu-şi mai permite alţi paşi greşiţi dacă vrea să rămână în lupta pentru titlu, aşa încât nu concepe alt rezultat decât victoria în duelul cu ilfovenii, care au pierdut toate cele 3 meciuri de anul acesta. 

„Avem un meci foarte greu cu Voluntari, este o echipă rănită şi vor lupta pentru a face un rezultat bun, dar şi noi mergem acolo pentru a lua cele trei puncte. Nu concepem alt rezultat, ne pregătim foarte bine pentru acest meci, inclusiv din punct de vedere mental şi sper să facem un rezultat bun. Nu ne permitem să mai facem paşi greşiţi, trebuie să ţinem aproape de plutonul fruntaş, de FCSB şi de CFR, şi cred că suntem pregătiţi să luăm cele trei puncte. Trebuie să avem o oarecare frică, să fim modeşti, să ne respectăm fiecare adversar, dar să facem tot ce ne stă în putinţă să câştigăm. Ţinând cont că suntem pe locul 3, la 6 puncte de FCSB, cred că există un oarecare pericol să ne îndepărtăm de ei, dar trebuie să privim înainte cu încredere. Nu sunt în măsură să spun ce sistem trebuie să jucăm, dar cred că ni se potriveşte acest 4-3-3” a declarat Paul Papp.

 

Marcator în runda trecută, în meciul cu Viitorul, Papp spune că marea problemă a Ştiinţei este lipsa eficienţei, după ce a înscris numai două goluri în ultimele cinci dispute. „Eu cred că am făcut partide destul de bune, doar că marcăm greu şi asta contează foarte mult în lupta pentru titlu. Ar trebui să începem să dăm goluri şi să nu primim. Cred că pe faza defensivă toată echipa îşi face treaba destul de bine, dar trebuie să şi marcăm. Sper să existe o descătuşare în meciurile următoare” spune Paul Papp.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.