Sport
Peluza Nord îl somează pe Mihai Rotaru: „Să înceteze să se joace de-a Gigi Becali”

Răbdarea suporterilor a ajuns la limită. Craiova a remizat la Voluntari, iar Ştiinţa a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie. Peluza Nord Craiova a emis un comunicat dur în care îl critică pe Mihai Rotaru, patronul clubului.

Fanii din Nord îl somează pe Mihai Rotaru să îl schimbe pe Corneliu Papură din postura de antrenor al Craiovei. De asemenea, ultraşii îl asociază pe Rotaru cu Gigi Becali, patronul FCSB-ului: 

Problema e la birouri, la Malmo, nu in Lunca!

"Peluza Nord il atentioneaza pe Mihai Rotaru ca la Craiova nu mai e acceptata mediocritatea si ca pe suporterii Stiintei nu ii incanta cu nimic micile sau marile lui tunuri din vanzari de jucatori. Suporterii Universitatii Craiova merita mult mai mult, merita performanta si o echipa care sa lupte pentru obiective demne de istoria acestui club. 

Noi meritam un investitor care sa stie care e rolul lui in club, un antrenor cu personalitate, experienta si calitate, care sa nu stea drepti sau sa fie doar un breloc al finantatorului.

Il somam pe Mihai Rotaru sa numeasca un antrenor demn de Universitatea Craiova si sa inceteze sa se joace de-a gigi becali cu marionetele si sifoanele Corneliu Papura si Cornel Blejan, pentru ca la Craiova nu merge."

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.