Sport
Pigliacelli a ieșit din carantină: „Ne luptăm la titlu”

Mirko Pigliacelli, portarul Universității Craiova, a ieșit din carantină după 54 de zile. 40 dintre acestea au fost petrecute în Italia. 

Goalkeeper-ul italian nu a interacționat cu nimeni pe timpul carantinei, lucru absolut normal în condițiile actuale. În aceeași locație se află și noul tehnician al Universității, Cristiano Bergodi: Știu că și domnul Bergodi este aici, dar nu am vorbit față în față cu dânsul. Nu am vorbit cu nimeni, nici la telefon. Mi-e dor de fotbal. Lucrurile s-au liniștit, am avut mâncare bună. Ne luptăm la titlu cu CFR și FCSB. Avem prima șansă la titlu”. Singurii coechipieri care au luat legătura cu Pigliacelli au fost doi dintre componeții liniei de fund a Craiovei. : „Am vorbit doar cu Cosic și cu Acka. În rest, nu m-a sunat nimeni și nu mi-a trimis nimeni niciun mesaj. Vreau să merg acasă și să stau liniștit”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.