Sport
Pigliacelli, Mihăilă și Koljic în echipa ideală a debutanților

Liga Profesionistă de Fotbal a realizat un prim 11 al celor mai buni jucători ce au debutat pe prima scenă fotbalistică a României în sezonul 2018-2019. Printre aceștia regăsim și 3 jucători de la Universitatea Craiova: portarul Mirko Pigliacelli, mijlocașul Valentin Mihăilă și atacantul Elvir Koljic.

115 jucători au debutat în acest sezon, în timp ce pentru Știința și-au făcut loc 8 debutanți. LPF le-a făcut și o prezentare acestora: 

Mirko Pigliacelli (U Craiova / 21 jocuri) - Prin transferul său, craiovenii au acoperit un post care le-a pus destule probleme în trecut. Are acea doză de nebunie specifică portarilor buni, apreciată din plin de către pătimaşul public oltean.

Valentin Mihai Mihăilă (U Craiova / 16 jocuri) - La doar 18 ani, s-a impus ca titular dintr-un lot cu mulţi jucători experimentaţi. A impresionat prin tehnică şi dăruire. A izbutit două pase decisive şi a scos două penalty-uri.

Elvir Koljic (U Craiova / 12 jocuri) - Un vârf de careu clasic, masiv, excelent pliat pe jocul alb-albaştrilor. Deşi a fost transferat după startul sezonului, a marcat de 10 ori, înscriindu-se astfel în lupta pentru titlul de golgheter.

 

În această echipă și-au mai făcut loc: Boboc (FC Viitorul), Rus (Sepsi), Jovanovic (Sepsi), Petrescu (Sibiu), Flores (Iași), Fabrinni (Botoșani), Begue (Astra) și Fortes (Gaz Metan).

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.