Sport
Pigliacelli n-ar mai vrea să continue în Bănie: „Simt nevoia să joc din nou în Italia”

Deşi mai are 2 ani de contract cu Universitatea Craiova, portarul italian Mirko Pigloiacelli nu mai vrea să apere buturile Ştiinţei, declarând, în presa din Italia, că nu s-a mai simţit în acest sezon la fel de bine ca în primul. Mai mult ca sigur, motivul îl reprezintă contestările de care a avut parte italianul din partea Peluzei Nord. 

„În primul an în România m-am simţit foarte bine, dar acum simt nevoia să mă întorc în Italia, să revin acasă, vreau retrăiesc din nou fotbalul italian” a spus Pigliacelli, pentru Radio TMW.

Mirko Pigliacelli este în izolare la Roma, de o lună, de când a plecat de la Craiova. „Când am revenit în Italia am făcut mai multe escale, dar am fost testat numai în Italia, m-a mirat acest lucru. Acum stau numai în casă. Am plecat din România, fiindcă a fost oprit campionatul, dar atunci nu era stare de urgenţă, era încă linişte. Am regăsit o situaţie dramatică aici, dar acum şi în România e alertă maximă, din ce am înţeles de la colegii mei. Nu se poate avansa o dată pentru reluarea competiţiei, în aceste condiţii de răspândire a virusului” a spus italianul. 

Universitatea nu a micşorat salariile jucătorilor, iar Pigliacelli se temea de acest lucru: „Nu este o mare problemă pentru cei care câştigă foarte mult. Una este să blochezi salariul unui jucător care câştigă 20 de milioane de euro, alta este pentru cel care câştigă mult mai puţin”. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.