Sport
Pigliacelli s-a confesat în presa italiană: „Mi s-a deschis o nouă lume la Craiova, e un spectacol, mă simt minunat!”

Portarul Universităţii Craiova, Mirko Pigliacelli, a vorbit pentru presa din Italia despre acomodarea la Craiova. Site-ul tuttomercatowebb.com l-a chestionat pe goal-keeper în privinţa integrării la Universitatea, iar feed-back-ul a fost unul cu siguranţă pozitiv. 

"Din fericire, nu mi-a trebuit mult ca să le intru la inimă oamenilor, mă simt foarte bine. Vreau să obţinem maximum. Obiectivul este clasarea în primele trei. Suntem o echipă competitivă, lumea ne urmăreşte peste tot. Sunt toate condiţiile pentru a reuşi. Unica zi în care mi-a fost greu a fost cea în care am părăsit Italia. M-am gândit: 'OK, cum o să vorbesc acum?' Apoi am sosit la Craiova şi mi s-a deschis o lume nouă. E un spectacol. Iar staff-ul tehnic e italian. Studiez şi engleza, pentru a reduce diferenţele. Pentru tot ce trăiesc în această perioadă, mă simt minunat la Craiova. Aici am avut şansa de a încerca lucruri pe care în Italia nu le-am mai trăit. Stadion plin la toate meciurile, Europa League... Azi nu mă gândesc să mă întorc în Italia" a declarat Pigliacelli, portar împrumutat pe un an de Universitatea, cu opţiune de prelungire pentru încă unul. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.