Sport
„Piți” îi atacă pe „juveți”: „Erau unii care vorbeau cu patronul”

Într-o emisiune la DigiSport, fostul antrenor al Universității Craiova, Victor Pițurcă, a vorbit despre perioada petrecută la Știința și nu a ezitat să dea în foștii săi elevi. 

Cea mai mare problemă a fost stilul de pregătire al fostului selecționer. Acesta impunea trei antrenamente pe zi pentru jucători: „În ziua de azi, jucătorilor noștri le place să vină o oră la stadion și să plece acasă. Dacă se poate, să le dai și o zi pauză. Nu mai există muncă. Sigur, au venit antrenori mulți din Italia, care vin la stadion o oră și pleacă acasă. Eu, când am mers la Craiova, erau unii jucători supărați și vorbeau cu patronul, iar patronul le dădea dreptate. Cum, domnule, 3 antrenamente?'. Băi fraților, trebuie să ajungeți sus. Eu vreau să ajungem în grupele Ligii, să facem treabă. Ei voiau cu poezie, îi batem pe Mediaș, pe Botoșani și gata, suntem mari.”

 

Victor Pițurcă a stat pe banca tehnică a Universității Craiova timp de 16 meciuri. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.