Sport
Piţurcă, antrenorul etapei! Doi jucători au fost evidenţiaţi de LPF

Evoluţia bună a alb-albaştrilor i-a făcut pe oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal să includă doi jucători ai Craiovei şi pe Piţi în echipa rundei cu numărul 15.

Bulgarul Antoni Ivanov a ieşit în evidenţă prin deschiderea scorului: "A făcut cel mai bun meci în tricoul alb-albaştrilor, reuşind să şi marcheze golul care a deschis drumul Universităţii spre succes.", stă scris pe site-ul LPF.

 

De asemenea, Ivan a marcat primele sale goluri de la revenirea în Bănie, chiar în faţa rivalei din Bucureşti: "A fost acel jucător de la care fanii aşteaptă să facă diferenţa în astfel de partide. Un meci perfect pentru el! A marcat de două ori şi a ajuns la patru reuşite în carieră în poarta dinamoviştilor."

 

Antrenorul rundei a fost ales Victor Piţurcă: "Experimentatul tehnician al oltenilor a pregătit excelent meciul, iar rezultatul final a consemnat o victorie specială pentru fanii "Ştiinţei"."

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.