Sport
Piţurcă, antrenorul etapei! Doi jucători au fost evidenţiaţi de LPF

Evoluţia bună a alb-albaştrilor i-a făcut pe oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal să includă doi jucători ai Craiovei şi pe Piţi în echipa rundei cu numărul 15.

Bulgarul Antoni Ivanov a ieşit în evidenţă prin deschiderea scorului: "A făcut cel mai bun meci în tricoul alb-albaştrilor, reuşind să şi marcheze golul care a deschis drumul Universităţii spre succes.", stă scris pe site-ul LPF.

 

De asemenea, Ivan a marcat primele sale goluri de la revenirea în Bănie, chiar în faţa rivalei din Bucureşti: "A fost acel jucător de la care fanii aşteaptă să facă diferenţa în astfel de partide. Un meci perfect pentru el! A marcat de două ori şi a ajuns la patru reuşite în carieră în poarta dinamoviştilor."

 

Antrenorul rundei a fost ales Victor Piţurcă: "Experimentatul tehnician al oltenilor a pregătit excelent meciul, iar rezultatul final a consemnat o victorie specială pentru fanii "Ştiinţei"."

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.