Sport
Piţi, după eşecul cu FCSB: 'Nu am ce să le reproşez jucătorilor, dar ne lipseşte circulaţia balonului şi acurateţea'

La revenirea în Bănie, Victor Piţurcă a pierdut în faţa FCSB, scor 0-1, după un meci destul de modest al Universităţii Craiova. 

"A fost un joc de luptă, ne-am intrat mai greu în ritm, nu am avut prea multe realizări în prima parte, dar în partea a doua am jucat mai bine. Am controlat jocul, dar am primit golul acesta pe final, iar aşa s-a scris istoricul jocului. Nu contează că am jucat mai bine, FCSB a luat cele 3 puncte. E un război, mai sunt lupte şi încercăm să câştigăm meciul următor acum. E pentru prima dată când pierd primul meci la o echipă de club, dar asta este. Ivan s-a bătut pe toată durata meciului, dar trebuie să aibă parte de susţinere. În general, echipa a luptat, nu am ce să le reproşez jucătorilor, dar ne lipseşte circulaţia balonului şi acurateţea. Craiova a marcat, de cele mai multe ori până acum, din greşelile adversarilor. Mi s-a părut că a fost penalty, dar dacă nu s-a dat asta este" a fost discursul lui Victor Piţurcă la final. 

"Mă bucur pentru această victorie, pentru jucători, pentru că meritau această victorie. Cu acest joc nu puteam să ieşim cu alt rezultat. Am blocat Craiova pe tot parcursul jocului, nu le-am dat situaţii de a marca, nu au avut şut pe poartă, am avut un joc foarte bun, avem o echipă foarte bună. A fost seara noastră şi i-am redus la tăcere. Terenul nu ne-a ajutat şi mai mult, pentru că am vrut să pasăm, să deţinem controlul meciului. Am citit jocul Craiovei, nu poţi schimba peste noapte maniera de joc. Diferenţa o fac şi jucătorii, eu am jucători mai buni cu tot respectul pentru cei de la Craiova. Domnul Piţurcă e mult mai titrat decât mine, mai respectat, iar eu încerc să răzbat în această lume", a declarat antrenorul FCSB, Bogdan Vintilă. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.