Sport
Piţurcă nu face schimbări în echipă, dar promite schimbarea jocului: 'Îi asigur pe fani că fi greu să mai pierdem!'

După jocul slab şi înfrângerea cu FCSB, Victor Piţurcă spune că pentru Universitatea Craiova nu există decât varianta victoriei la Mediaş, în meciul programat vineri, de la ora 20.30. Chiar dacă nu anunţă modificări importante în primul 11, antrenorul promite fanilor că jocul echipei se va schimba în perioada următoare, iar după pauza din octombrie echipa va arăta mult mai bine. 

Ne aşteaptă un meci cu un adversar foarte bun, este un meci dificil, deschis oricărui rezultat, şansele sunt egale. Sunt optimist, fiindcă băieţii s-au pregătit bine. Ne ducem la Mediaş să câştigăm. Rezultatul de la Viitorul cu Mediaş nu a fost unul corect, fiindcă şi Gazul a avut multe ocazii să marcheze. Nu voi schimba multe pentru acest meci, fiindcă am mers pe mâna unor băieţi şi tot ei vor fi. Un punct nu ne-ar ajuta prea mult, îmi doresc să câştigăm, avem meciuri importante în această perioadă. Gazul are jucători buni în atac, cu tehnică bună, cu coordonare bună şi dacă nu eşti atent, ai probleme. Nu am încredere sută la sută în echipă, fiindcă am avut puţin timp la dispoziţie şi nu este uşor ca ei să treacă de la extremă la alta şi să joace cum vreau eu. Băieţii sunt disciplinaţi şi încearcă să înveţe şi putem realiza un meci foarte bun la Mediaş. Trebuie să creştem de la un meci la altul şi va veni momentul în care va fi foarte greu ca Universitatea Craiova să mai piardă. Asigur suporterii de lucrul acesta. Ce le cer eu este altceva, ne mai trebuie timp şi sunt sigur că după pauza din octombrie se va regla absolut totul. De la începutul campionatului au fost probleme la echipă pe plan ofensiv. Avem de lucru cu circulaţia mingii şi a jucătorilor"

Valentin Mihăilă a declarat că el şi colegii săi se vor revanşa în perioada următoare, prima ocazie fiind meciul de la Mediaş:  „Avem un meci greu la Mediaş, fiindcă întâlnim o echipă bună, care are numai o înfrângere în acest campionat, au un moral bun, chiar dacă au pierdut la Vitiorul. Trebuie să punem în aplicare ce ne cere mister şi să câştigăm. Mai este mult până la finalul sezonului, mai întâi trebuie să intrăm în play-off şi apoi se va da bătălia pentru titlu. Trebuie să ştergem cu buretele ce s-a întâmplat cu FCSB şi să ne impunem la Mediaş. Ne mai trebuie puţin timp pentru a ne ieşi jocul aşa cum ne dorim, este o schimbare radicală şi le vom demonstra suporterilor că meciul cu FCSB a fost o greşeală”.

 

.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.