Sport
Piţurcă, prezentat oficial: „Vreau să câştig campionatul”

Victor Piţurcă a fost prezentat oficial ca noul manager al Universităţii Craiova.

Victor Piţurcă are gânduri mari la Craiova: „Cunosc lotul şi consider că avem valoare. Eu vreau să câştig campionatul şi să ajung în grupele Ligii Campionilor. Poate nu e posibil anul acesta să ajungem în UCL, însă consider că grupele Europa League sunt accesibile. Craiova este cel mai stabil club din România. Va fi greu în campionat, ne vom bate să câştigăm fiecare meci. Ştim bine de CFR, că e o echipă foarte bună. Suntem mai jos puţin decât CFR, Viitorul sau FCSB, dar vom vedea. Clujenii au un lot foarte puternic. Ar valora enorm să câştigăm titlul, aş fi cel mai fericit om din lume dacă s-ar întâmpla asta. Despre bani, dacă voi lua titlul cu Universitatea, nu voi primi niciun ban.”

 

„Aceste trei transferuri sunt foarte bune, Ivan e un jucător care va renaşte, sunt sigur că va fi chemat la naţională. Cosic a costat foarte mult, dar nici Ivan nu a fost ieftin. Măţel se va bate cu Martic pe post, e un jucător foarte bun. Mi-am mai dorit 1-2  jucători, dar vom vedea dacă vom găsi ceva liber.”

 

Piţurcă a vorbit şi despre decizia de a reveni în Bănie: "Am luat decizia de a reveni la Craiova pentru că a fost o dorinţă a mea. Nu am venit pentru bani. Am început discuţiile în urmă cu două săptămâni, am avut oferte şi de afară, şi din ţară, dar am ale Universitatea Craiova".

 

S-a prezentat şi noul staff: „Voi lucra cu Corneliu Papură, cu Martin Tudor, alăruri de mine va fi şi Rică Neaga, deoarece am vrut să lucrez cu foştii mei jucători. Voi păstra preparatorul fizic, deoarece am referinţe bune despre el.”

 

Despre sistemul de joc: "Vom juca după calităţile jucătorilor, nu pot spune acum cum voi juca".

 

"M-am gândit să-l iau pe Craioveanu în staff, are un contract cu un radio, dar vom vedea de la vară".

De asemenea, noul manager se arată bucuros că va lucra cu Sorin Cârţu şi Marcel Popescu: "Mă bucur că voi lucra cu Sorin Cârţu, este o legendă a clubului, în timp ce pe Marcel Popescu îl cunosc de mic."

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.