Sport
Piţurcă vrea gazon mixt pe 'Ion Oblemenco' şi ameninţă că Universitatea va juca în alt oraş dacă suprafaţa de joc nu va fi de calitate

Extrem de dezamăgit de gazonul de pe "Ion Oblemenco", Victor Piţurcă spune că este nevoie să se monteze o suprafaţă de joc mixtă, despre care spune că nu ar costa mai mult decât cea pe care vrea să o instaleze Primăria. Piţi spune că echipa va juca în alt oraş dacă nu se va amplasa pe „Ion Oblemenco” un gazon de calitate.

 „Acum, când sunt implicat direct îmi dau seama ce minus mare este pentru echipă. Nu mai vorbesc de golul pe care l-am primit din cauza terenului, mingea a sărit din acea groapă! Puteam să marcăm şi noi de maniera asta. Nu se poate aşa ceva! Primăria trebuie să ia măsuri. Avem un stadion extraordinar, dar nu avem ce ne trebuie nouă. Am discutat şi cu băieţii şi sunt la unison cu mine, vom pleca să jucăm în altă parte dacă nu se schimbă gazonul. Primarul Craiovei spune că nu-şi permite să pună un gazon mixt şi că se va pune un gazon care este şi pe Arena Naţională şi care costă 250.000 de euro. Păi gazonul mixt pe care îl vrem noi nu costă mai mult de 250.000 de euro! Păi vreau să vedem ce gazon vrea să pună primăria, ce calitate are acesta, că nu vreau să mă trezesc ca jucătorii lui Dinamo, care spuneau că gazonul de pe Naţional Arena este foarte prost. Dacă se cheltuie atâţia bani, atunci trebuie să fie mai bun decât un covor persan. Oricum, un gazon propriu-zis nu costă mai mult de 50-60 de mii de euro, mai costă montarea, alte chestii. Nu ştiu cine comandă, ce comandă şi de unde comandă, dar când aud de 250.000 de euro” a spus Piţurcă într-o conferinţă de presă.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.