Sport
Pleșca, șanse minime să mai ajungă la Universitatea: „E posibil să am o clauză”

Răzvan Pleșca a fost foarte aproape să semneze cu Universitatea Craiova, dar o clauză a împiedicat mutarea și sunt șanse tot mai mici ca portarul să mai ajungă în Bănie. 

Portarul formației Gaz Metan Mediaș are o clauză de 700.000 de euro care împiedică transferul: „S-a vorbit mult şi despre plecarea lui Messi la Man City, dar până la urmă e tot la Barcelona, se antrenează tot la Barcelona şi e sub contract tot cu Barcelona. S-a discutat despre acest transfer, prea multe detalii nu cunosc, nu ştiu ce au negociat conducerile celor două cluburi, e posibil să am o clauză de reziliere de 700.000.000 euro de care nu ştiam, aşa că probabil voi rămâne la Mediaş şi în acest an. Sunt sub contract cu Gaz Metan şi nu mi l-am prelungit acum, era prelungit încă de anul trecut până în vara lui 2021”, a spus Pleșca pentru TelekomSport. 

 

  • 200.000 de euro este cota piaţă a lui Pleşca
  • 280 de meciuri a adunat în Liga 1
Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.