Sport
Porto, victorie în fața lui Juventus! Rezultatele zilei de miercuri din Champions League

FC Porto este surpriza zilei de miercuri din UEFA Champions League, după ce a reușit să câștige, scor 2-1, în fața lui Juventus. De asemenea, Borussia Dortmund s-a impus cu 3-2 pe terenul Sevillei. 

Porto a avut nevoie de câteva secunde pentru a înscrie. Taremi a profitat de o greșeală de juniori a apărării italiene. Majorarea scorului s-a produs la fel de rapid în partea a doua. Marega a dus scorul la 2-0, dar Chiesa a marcat în minutul 82 golul prin care Juventus mai speră la calificarea mai departe. La Sevilla, gazdele au deschis scorul după ce șutul lui Suso a fost deviat de Hummels. Dahoud a egalat repede pentru oaspeți, Haaland, cu o dublă, i-a adus în avantaj pe nemți. De Jong, în minutul 84, a reușit și el să marcheze pentru Sevilla. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.