Sport
Preşedintele Ştiinţei anunţă: „Va fi antrenor al acestei echipe, mai devreme sau mai târziu”

Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova, a făcut un anunţ interesant la TelekomSport. Acesta este de părere că Rădoi o va antrena pe Craiova într-un final.

„În comunicat se explică destul de clar. Fiecare înţelege ce vrea, noi nu obligăm pe nimeni să creadă altceva. Rădoi este antrenorul naţionalei şi nu ştiu dacă e bine să vorbim noi despre Rădoi sau de un alt antrenor la momentul asta. Rădoi are de disputat cele trei partide cu naţionala, cum să vorbim despre un antrenor care aparţine altei asociaţii sau Federaţiei?

Noi nu ne putem permite să-l ofertăm pe Rădoi la momentul acesta, dacă ar fi fost posibil acest lucru, am fi făcut ofertă clară să vină Rădoi. Este un fost fotbalist care şi-a făcut datoria, un antrenor tânăr care arată perspectivă majoră şi mie îmi place de Rădoi”, a spus Sorin Cârțu la Telekom Sport.

 

Cum aş putea eu să vorbesc despre Rădoi altfel decât să-l elogiez? Eu l-am promovat la Extensiv, am o relaţie apropiată de el. Cât sunt eu aici ca preşedinte, va fi antrenor al echipei acesteia, mai devreme sau mai târziu, vedem timpul le va rezolva. Nu sunt eu cel care decide venirea lui Rădoi la Craiova 100%, e interesul dacă şi-l manifestă patronatul, consiliul de administraţieConsider că e mult mai adecvat şi mai aplecat spre meseria asta de antrenor decât de selecţioner. E prea tânăr pentru poziţia respectivă şi un selecţioner care trebuie să apară la o echipă e după un număr de ani, 50 de ani, sute de meciuri antrenate, multă experienţă, să o pui în slujba naţionalei. 

 

Va fi antrenor al acestei echipe, mai devreme sau mai târziu”,  a mai spus Sorin Cârţu.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.