Sport
Prima victorie a sezonului pentru handbalistele Craiovei

Primul succes din acest sezon pentru echipa de handbal feminin SCM Craiova a venit în etapa a doua a campionatului, în cel dintâi meci din cele patru pe care le va disputa în cadrul turneului de la Sf. Gheorghe. Fetele lui Bogdan Burcea s-au impus fără emoţii în faţa nou-promovatei Crişul Chişineu Criş, scor 30-19, la pauză 13-5. 

Au evoluat pentru echipa din Bănie: Dzhukeva, Curmenţ, Chetraru (portari), Andrei 5 goluri, Cace 5, Șelaru 5, Zamfir 4, Țicu 3, Orșivschi 3, Mincu 2, Ion 2, Adespii 1, Nica.

Antrenorul Bogdan Burcea s-a declarat nemulţumit des prestaţia echipei, per total: “A fost o victorie neconcludentă. Importante sunt scorul și punctele, dar trebuie să fim nemulțumiți de prestație. Cu excepția primelor 15 minute din prima repriză când fetele au respectat sarcinile trasate, după aceea jocul m-a dezamăgit. Nu este ok, meciurile sunt puține și trebuie să folosim fiecare joc să dăm maximum. Prioritatea pentru toți este sănătatea, trebuie să fim atenți la toate măsurile pe care le luăm să nu ne infectăm. Ne așteaptă în față un Campionat European și fetele trebuie să evolueze cât mai mult, să ne pregătim cât mai bine.”

Carmen Șelaru a declarat: “Am alergat foarte mult și a fost dificil că nu le cunoșteam pe fete. Partida a fost mai grea decât arată scorul. O să luăm fiecare meci în parte și sper să le câștigăm pe toate patru de la acest turneu, deși este foarte solicitant.”

Nu participă la acest turneu: Adriana Crăciun, din cauza unei fracturi la mâna dreaptă), în timp ce Alexandra Colac, Ana Maria Savu, Francesca Gogoșeanu și antrenorul cu portarii, Grigore Albici sunt suspecți de Covid 19.

Următoarele meciuri ale "leoaicelor" în turneul de la Sf. Gheorghe: CS Dacia Mioveni – SCM Craiova (vineri, ora 13:45), SCM Craiova – SCM Gloria Buzău (duminică, ora 19:15), CS Activ Prahova Ploieşti – SCM Craiova (marţi,ora 11:00)

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.