Sport
Primarul din Târgu Jiu o lasă pe Pandurii să joace gratis pe stadion

Inițial, Marcel Romanescu anunțase că Pandurii Târgu Jiu trebuie să plătească aceeași taxă ca Viitorul Pandurii pentru a evolua pe stadionul „Municipal”. Acum, primarul a revenit la sentimente mai bune față de echipa fanion a orașului. 

 La Radio Infinit, primarul Marcel Romanescu a declarat:  ”Luni, în Ședința Ordinară de Consiliu Local, voi depune un nou proiect prin care voi încerca să-i conving pe consilieri ca să prelungim perioada de comodat, care a expirat anul trecut. Faptul că există, în instanță, o nouă acțiune depusă cu același obiect, însă de data aceasta clubul nu mai solicită anumite sume de bani pentru folosirea gazonului și de alte echipe. Voi depunde un proiect ca, pe perioada în care ne judecăm. Pandurii să folosească terenul cu titlu gratuit, până când hotărârea devine definitivă și irevocabilă. Pandurii solicită prelungirea contactului de comodat pe încă 4 ani, ani în care Pandurii consideră că nu au putut folosi acest stadion, fiindcă era în construcție (n.r. – nu consideră, chiar nu l-a putut folosi timp de aproape 4 ani, iar gazonul și pista de atletism au fost făcute din banii clubului Pandurii în anul 2011 și au fost păstrate și după demolarea vechii arene, lucrările efectuate la noul stadion fiind făcute în jurul suprafeței de joc și a pistei).

 

Și în urmă cu un an, imediat după ce s-a constaatt că s-a încheiat contractul de comodat (n.r. – încheiat în 2005, pe 20 de ani), am prelungit posibilitatea ca Pandurii să folosească, cu titlu gratuit, noul stadion. Imediat, s-a deschis un proces împotriva Autorității Publice Locale (n.r. – împotriva Primăriei Târgu Jiu, care administrează noul stadion predat de CNI) și am considerat că e moral, ca pe perioada în care ne judecăm, Pandurii să joace gratis. Au pierdut acea acțiune pe care au depus-o în instanță, care a devenit definitivă și irevocabilă, dar apoi au mai deschis o acțiune. Noi doar i-am înștiințat, o dată cu definitivarea acelei acțiuni anterioare, că sunt obligați că plătească banii și pentru meciurile jucate gratis, anterior, din toamna trecută. Normal este ca, în momentul în care ei au pierdut definitiv în instanță, noi să-i anunțăm că acea perioada din 30 martie 2020 nu mai e acoperită de niciun contract de comodat.”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.