Sport
Probleme mari pentru FC Argeș înainte de duelul cu „U” Craiova: „Să n-aud de drepturi salariale, de prime”

FC Argeș a strâns doar un punct în cele patru etape scurse din actualul sezon, iar oficialii piteștenilor sunt foarte iritați de atitudinea jucătorilor și au apelat la un gest extrem, înghețarea salariilor. 

Incredibil, dar adevărat! În anul 2020, în România, oficialii unei echipe de fotbal au decis să suspende drepturile salariale ale jucătorilor și a staff-ul tehnic din cauza rezultatelor. Anunțul a fost făcut de președintele fostului club al lui Nicolae Dobrin, FC Argeș: „Începând de astăzi toate obligațiile financiare pe care le avem față de jucători, față de staff sunt blocate. Deci nu mai există niciun fel să n-aud de drepturi salariale, de prime. Ei atâta știu. Începând de astăzi până nu apar rezultatele și nu se observă clar o schimbare și în joc și în atitudine nu mai vorbim de bani.

 

Este singura echipă din Liga 1 care și-a luat banii alaltăieri deci sunt la zi. Ei pe 15 au luat banii pe luna în curs. Asemenea lipsă de responsabilitate eu n-am văzut. Deci dacă atitudinea nu se schimbă, implicarea  atunci lucrurile se vor schimba. Consider că mulți jucători, așa cum am spus-o și după meciul de la Mediaș, nu merită să îmbrace tricoul lui FC Argeș și modul în care privesc unii dintre jucători jocul de fotbal nu este direct proporțional cu modul în care privim noi cei din anturajul echipei,” a mai spus Cristian Gentea. 

 

Vineri, de la ora 21:00, Universitatea Craiova joacă pe terenul formației FC Argeș, iar partida, la prima vedere, pare facilă, însă vom vedea cum va fi rezolvată de trupa lui Cristiano Bergodi. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.