Sport
Probleme pentru SCM Râmnicu Vâlcea! Au apărut trei cazuri de COVID-19

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a emis un comunicat de presă în care anunță trei cazuri de coronavirus. Aceste probleme vin înaintea jocului din Champions League, cu Odense. 

SCM Râmnicu Vâlcea va da piept sâmbătă, de la ora 17:00, cu HC Odense, în etapa a doua a grupei B din Champions League. Din păcate, oltencele se confruntă cu probleme legate de COVID-19: „Vă aducem la cunoştinţă faptul că în urmă analizelor regulate efectuate sportivelor şi staff-ului tehnic au fost depistaţi pozitiv la Sars-Cov-2 Kristina Liscevic, Mireya Gonzalez Alvarez, dar şi antrenorul secund Goran Kurtes. Menţionăm faptul că sportivele depistate pozitiv au repetat testul, la o unitate de recoltări diferită, acreditată. În cursul zilei de vineri vom primi rezultatele acestora. Exceptând cele trei persoane depistate pozitiv, întreg lotul de sportive şi staff au rezultate negative, astfel antrenamentul din această seară s-a desfăşurat în condiţii normale. Mai mult, persoanele depistate pozitiv au o stare bună de sănătate, nu prezintă motive de îngrijorare. Indiferent de rezultatul celui de al doilea test, jucătoarele depistate pozitiv nu vor juca în meciul de sâmbătă cu Odense Handbold,” stă scris în comunicatul clubului. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.