Sport
Progresul Spartac a jucat un amical înainte de partida cu Universitatea Craiova: „O șansă uriașă”

În weekend-ul ce a trecut, Progresul Spartac a evoluat într-un meci amical contra formației CS Afumați, iar rezultatul a fost unul fluviu. Bucureștenii s-au impus cu 6-2. 

Pentru a fi în formă pentru jocul cu Universitatea Craiova, de vineri, ora 20:45, Progresul a vurt să joace o partidă amicală, având în vedere că sezonul din Liga 3 a intrat în pauza de iarnă. La pauză, Spartac - Afumați era deja 5-1, iar la final a fost 6-2. 

 

„Le-am spus jucătorilor că un astfel de meci este o șansă uriașă pentru mulți dintre ei. Dacă învingem Craiova și ne calificăm unii dintre ei pot rămâne chiar de atunci la echipa de Liga 1!”, a declarat antrenorul principal al Progresului, Andrei Erimia. În acest moment, echipa din București este pe poziția a 3-a în Liga 3, seria 3. Primele clasate sunt CSA Steaua București și FCSB 2. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.