Sport
Purtătorul de cuvânt al DJTS Dolj a lansat o carte dedicată copiilor

Duminică, 9 iunie, a avut loc la Craiova lansarea de carte „Beculeţ cel Inventiv & Thomas Edison”. Autoarea, Rodica Fota, care este și purtătorul de cuvânt al Direcției Județene pentru Spot și Tineret Dolj, descrie cartea drept o ofrandă adusă copilăriei, cu situații firești din cea mai frumoasă perioadă a vieții.

„Beculeţ cel Inventiv & Thomas Edison reprezintă, din punctul meu de vedere, o ofrandă adusă copilariei. Este cartea aceea care te face să te gândeşti la copilăriei şi la năzbâtiile care o definesc, este cartea care îţi răpeşte involuntar un zâmbet, cartea care, deşi îţi prezintă o sumedenie de mâncăruri pe care le adori, ca pizza, burgeri sau bomboane de ciocolată, te face să înţelegi că nu este bine consumul lor constant, este cartea despre prietenia adevarată, cartea despre cât de important este să îţi urmezi visul şi să fi curajos. Beculeţ cel Inventiv & Thomas Edison este cartea pe care mi-am dorit dintotdeauna să o citesc şi, iată, am reuşit să o scrijelesc pe o foaie albă”, a declarat Rodica Fota, autoarea cărții. Cei mici, care au fost prezenți la eveniment, s-au bucurat de acțiunile special pregătite pentru ei: demonstrații de kick-boxing, colorat, decupat sau jocurile în grup.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.