Sport
Au dat de un Munte(anu) în primul amical cu Viitorul

FC Viitorul s-a impus în primul amical al zilei cu Universitatea Craiova, scor 3-0. Golurile oaspeților au fost marcate de Munteanu (min. 21 și 41) și Bîrnoi (min. 40).

 

Începutul primului amical dintre Universitatea și FC Viitorul a stat sub semnul echilibrului, ba chiar Știința a reușit să își impună un stil de pase scurte. Unul dintre remarcați a fost Gustavo, care a arătat o poftă de joc și ar putea să fie una dintre surprizele lui Bergodi la reluarea sezonului. Defensiva încă scârție, iar acest lucru s-a văzut pentru prima dată la golul lui Munteanu din minutul 21. Puștiul de 17 ani a reușit să-l bată pe Popescu cu o lovitură de cap, chiar din zona în care Florin Gardoș și Uros Cosic ar fi trebuit să-l marcheze. Trupa lui Hagi și-a impus jocul, iar viteza constănțenilor le-a dat mari bătăi de cap elevilor lui Cristiano Bergodi. În minutul 40, Cosmin Bîrnoi a accelerat la o fază în careu și a reușit să ducă scorul la 2-0. La doar câteva secunde, Viitorul a făcut 3-0 prin Luis Munteanu, după ce Cosic a pasat greșit, mingea a ajuns la Achim, iar acesta a reușit o pasă foarte frumoasă la atacant. De remarcat că Valentin Mihăilă a părăsit terenul, fiind accidentat în minutul 9, însă se pare că este vorba doar de o mică problemă musculară. 

 

Nici partea secundă nu a arătat foarte bine pentru Universitatea. Raportul forțelor s-a mai echilibrat, însă „juveții” nu au arătat că ar putea pune foarte mari probleme. Craiova a rămas datoare și vom vedea dacă jocul va arăta altfel odată cu intrarea unor jucători ca Dan Nistor, Alex Cicâldău sau Elvir Koljic în cel de-al doilea amical al zilei, cu începere de la 14:30.

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.