Sport
Putem merge din nou la EURO U21! Mutu: „Trebuie să fim aproape perfecți”

În această seară, echipa națională sub 21 de ani joacă un meciul decisiv pentru calificarea la Campionatul European. „Tricolorii” conduși de Adrian Mutu vor juca cu Danemarca, formația de pe prima poziție a clasamentului, de la ora 20:30, pe stadionul „Ilie Oană”. 

„Ştim cât de puternici sunt adversarii, de aceea ne concentrăm foarte mult pe jocul nostru pentru pentru că avem nevoie de victorie. Iar pentru acest lucru este nevoie să fim aproape perfecţi. E important ca băieţii să arate atitudine, pentru că tactic ştiu ce au de făcut în teren. Le-am explicat foarte clar, iar ei au lucrat foarte bine în această săptămână. Fiind un meci care decide o calificare, l-aş compara tot cu unul împotriva Danemarcei. Adică Danemarca - România, de acum 17 ani, jucat la Copenhaga. Din păcate pentru noi acel meci s-a terminat 2-2, primind gol în ultimele secunde ale meciului şi pierzând în acelaşi timp şi calificarea. Sper ca mâine să obţinem calificarea şi să mergem la Campionatul European,” a declarat selecționerul Adrian Mutu. Acesta a dezvăluit că este cel mai important meci din cariera sa de antrenor: „Chiar dacă am mai jucat un meci de baraj la Voluntari, miza fiind atunci menţinerea în Liga I, acesta este cel mai important meci din cariera de antrenor.”

 

Ianis Hagi este un fotbalist super-profesionist, nu am nimic să-i reproşez, a venit cu atitudinea corectă, s-a antrenat foarte bine. Cred că nu ar trebui să îi dea prea mare importanţă presiunii pe care o simte, pentru că nu joacă doar el, face parte dintr-o echipă. Important este să se bucure de fotbal. Să stea calm, să aibă linişte pentru că momentul în care va putea face diferenţa va veni", a mai spus Mutu.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.