Sport
Rădoi s-a supărat la conferința de presă: „Vi s-a părut că nu am sânge în instalație?”

După o nouă înfrângere a naționalei, Mirel Rădoi a fost luat la „rost” de un jurnalist, iar selecționerul a avut un schimb de replici cu acesta. Lui Rădoi i s-a reproșat că nu are „sânge în instalație”.

„A fost o primă repriză bună, dar deciziile de moment au făcut diferența. Au fost situații în care jucătorii erau indeciși. Eu nu pot să le zic să șuteze sau cum să dribleze. Suntem mulțumiți că ajungem cu mingea acolo, având în vedere că în meciurile trecute nu am avut ocazii.

În repriza a doua, Austria a schimbat sistemul în 5-4-1 și ne-a creat probleme până ne-am dat seama ce zone trebuie să acoperim. Vreau să-i felicit pe băieți pentru atitudine. Din punctul de vedere al atitudinii, jucătorii au făcut tot ce am pregătit. Trebuie să acceptăm această a treia înfrângere, dar mă mulțumește jocul pe alocuri”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.

 

Prima întrebare care l-a deranjat pe selecționer a fost legată de sistemul de joc al echipei naționale: „Ce să facem? Să uităm fotbalul modern și să ne întoarcem în timp? Tu vrei să sacrific spectacolul pentru puncte? Eu nu sunt de părerea asta.

 

Mirel Rădoi s-a enervat când a fost întrebat dacă va miza pe tineri în meciurile viitoare. „Vi s-a părut că nu am «sânge în instalație» ca jucător și ca antrenor? Mi s-a terminat sângele după un an și jumătate? Dacă băgam tineri, cereați rezultate! Și ați fi spus că nu au valoare, ceea ce nu-i corect. La națională nu trebuie convocați cei care sunt în formă?

Știați că la U21 am jucat așa și vreau să jucăm la fel. Poate că acești jucători au nevoie de mai mult timp. Nu vom schimba sistemul cât suntem aici. Când va decide FRF să mă schimbe, poate acea persoană care va veni va schimba sistemul de joc”.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.