Sport
Răzvan Burleanu a anunțat noul protocol pentru Liga 1

Președintele Federației Române de Fotbal a anunțat că protocolul pregătit pentru noul sezon al Ligii 1 va fi diferit față de cel precedent. 

Răzvan Burleanu a declarat la finalul Comitetului Executiv: „În ceea ce privește Liga 1, astăzi s-au aprobat câteva principii și măsuri. În primul rând, am luat decizia, la nivel de Comitet Executiv, de a urma modelul UEFA. Acest lucru presupune că în cazul în care vom avea jucători sau membri din staff depistați pozitiv cu Covid-19, atunci vom urma același protocol pe care îl presupune și UEFA pentru competițiile europene intercluburi și pentru echipele naționale.

Aceste măsuri presupun că fiecare echipă va trebui să îndeplinească două condiții: să aibă cel puțin 13 jucători, dintre care cel puțin un portar și să pună la dispoziție organizatorului competiției, cu cel puțin șase ore înainte de disputarea meciului, avizul DSP-ului, în cazul în care ne aflăm în această situație de anchetă deschisă de către DSP-ul din județul respectiv.

Al doilea principiu care s-a instituit astăzi este că un meci se poate reprograma, dar nu mai devreme de 7 zile și poate fi reprogramat o singură dată. Totodată, dacă la finalul unei faze competiționale, o echipă va înregistra meciuri restante, echipa din cauza căreia nu s-a disputat meciul va pierde la masa verde. La nivelul Ligii 1, prin fază competițională înțelegem campionatul campionat, tur-retur. Pentru Liga a 2-a, înțelegem disputarea celor 19 etape din campionatul regulat. La nivelul Ligii a 3-a, înțelegem disputarea celor 18 etape din campionatul regulat. Același principiu se aplică și la finalul play-off-ului și play-out-ului”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.