Sport
Reacție acidă a suporterilor la adresa lui Papură: „Ne-am săturat”

Gruparea „Unu mai Unit” a emis un comunicat în care anunță că nu-l mai acceptă pe Corneliu Papură în postura de antrenor al Universității Craiova. 

Mesajul este unul dur, cu săgeți îndreptate către acționarul Mihai Rotaru, dar și către staff-ul tehnic condus de Papură: „NE-AM SĂTURAT!Ni s-a luat să vedem atitudinea grețoasă a conducerii. Ni s-a luat să vedem un măscărici pe bancă. Ni s-a luat să ne fie promise transferuri și performanțe, dar să nu apară.

AJUNGE! Vrem o schimbare și o vrem acum. A venit momentul ca antrenorul din "perioada imediat următoare" să plece. A venit momentul ca sifonul ăla de preparator fizic să plece. A venit momentul să vă treziți și să înțelegeți ce înseamnă Universitatea Craiova. Fie faceți ce trebuie, fie plecați. Nu mai există cale de mijloc. Cei 3 jucători care trebuiau să vină unde sunt? "Perioada imediat următoare" a ajuns să fie definitivă? Știința nu e jucăria nimănui.”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.