Sport
Reacţiile alb-albaştrilor după succesul cu Hermannstadt: 'Ne-a ieşit, dar cei de acasă sunt morţi de inimă!'

Universitatea Craiova se întoarce cu toate punctele de la Mediaş, după confruntarea cu Hermannstadt, din etapa a 9-a a Ligii I, scor 1-0, dar adversarii au ratat un penalty şi au mai avut ocazii pe final de a egala. Antrenorul Bergodi şi-a lăudat elevii, ca de obicei, preşedintele Cârţu a făcut referiri ironice la jocul mimat al sibienilor din etapa trecută, cu FCSB, iar căpitanul Bancu a avut declaraţia cea mai spumoasă, cu referire la emoţiile pe care le-au dat suporterilor el şi colegii. 

Vreau să-mi felicit băieții, am meritat această victorie. A fost un meci bun, Mirko a apărat penalty-ul la momentul potrivit. Sunt bucuros. Antrenorii albesc repede, asta e viața de antrenor. Hermannstadt a jucat bătăios, s-a dăruit, faptul că am câștigat mă bucură mult. Trebuie să lucrăm la finalizare, la antrenamente, dar e bine măcar că ajungem în careul advers. Am ratat ocazii clare. Paul Papp a intrat după aproape un an în care nu a jucat, s-a văzut experiența. Mitran a jucat mult, el este U19. Echipa s-a comportat foarte bine, avem lot bun, din păcate ne-a picat greu faptul că am avut jucătorii U21 indisponibili”, a declarat, după meci, Cristiano Bergodi.

„O echipă metamorfozată, Hermannstadt. Într-o săptămână, bravo lor. După meciul cu FCSB. Greșeala e a noastră până la urmă, pentru că și noi am primit câteva cadouri azi. Faci 2-0 stai liniștit. Dar nu a avut cine să o bage în poartă. Important e că ajungem la poartă, trebuie să dăm mai multe din ocaziile pe care le avem. Am suferit pentru punctele ăstea. Dar sunt și alte echipe cu victorii cu 1-0, mă gândesc la CFR. Dacă primeam noi penalti-ul acesta cred că vorbeați 3 săptămâni. Paul Papp nici nu-l atinge, Fortes mimează. Dacă primeam noi cântau menestrelii 3 săptămânii de-acum încolo” a spus Sorin Cârţu, la Digsport. 

Nicușor Bancu a spus după meci: „A fost un meci destul de greu, pentru că nu am reușit să marcăm un gol care să ne ajute să stăm liniștiți. Nu se poate să trăim așa, cei de la televizor cred că sunt morți de inimă. Presiune e mereu, la fiecare meci. Faptul că luasem bătaie cu Clinceni a mărit presiunea, nu ne puteam permite două înfrângeri la rând. Ne-a ieșit jocul, dar am suferit la finalizare și în ultimele momente putea să ne coste”.

„Am avut destule ocazii ca să închidem jocul, dar, din păcate, ne-am doar jucat cu ele. Este bine când totul se termină cu bine. Câştigăm cu emoţii, e stilul lui Mister. E foarte greu să fim perfecţi, greşim şi noi ca toată lumea. Greşesc ei fotbalişti mai mari, nu doar noi, dar ne bucurăm foarte mult că am câştigat. Sunt foarte importante aceste 3 puncte, pentru că veneam după o înfrângere acasă care ne-a durut foarte tare, pentru că nu merita să pierdem cu Clinceni. Accidentarea lui Koljic nu a ne-a căzut bine deloc. E un jucător foarte important pentru noi. Din păcate, s-au mai accidentat şi alţi jucători… Dar cei care au intrat cred că şi-au făcut datoria, pentru că, iată, am câştigat cele trei puncte“ a spus şi Dan Nistor. 

„Nu a fost un meci uşor şi mă bucur că am câştigat cele trei puncte. Contează foarte mult pentru noi această victorie, pentru că ne dorim să câştigăm campionatul. Pe un teren greu, să fim capabili să ne luptăm cu adversarii în felul ăsta, eu zic că este bine. Am avut şi câteva ocazii bune… Cred că am făcut o partidă ok, ţinând cont de teren, şi iată că punctele sunt la noi“, a spus Paul Papp, aflat la debutul pentru Universitatea Craiova. 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.