Sport
Reacţiile alb-albaştrilor după succesul de la mare: 'Am fost muștruluiţi la pauză și ne-a picat bine'

Eliminată din Europa League prematur, Universitatea Craiova are un parcurs perfect după 3 etape în Liga I, după ce s-a impus şi în deplasarea cu Viitorul, scor 4-1. Alb-albaştrii au profitat la Ovidiu şi că au jucat practic tot meciul în superioritate numerică, Artean fiind eliminat după ce l-a lovit violent pe Cicâldău, care a fost schimbat. 

Iată câteva reacţii de la formaţia olteană, după succesul de la Ovidiu: 

„Sunt multumit de ce am făcut, pentru că am reușit să luăm nouă puncte. Important este că am câștigat și aici ceva. Chiar dacă în prima repriză nu mi-a plăcut pentru că după primul gol ne-am relaxat. În a doua repriză am jucat cu mai multă determinare. Trebuie să muncim mult, sunt mulțumit de ce am văzut. Vreau să-mi felicit băieții, mai ales pentru a doua repriză pentru că au jucat bine. Ne-am speriat puțin  pentru Cicâldău, el credea că putea sta pe teren. Koljic are de mult o jenă la genunchi și a cerut o schimbare. Eram mulțumit dacă eram încă în Europa, dar asta nu s-a întâmplat. Sunt mulțumit de jucători”, a declarat Cristiano Bergodi 

„Nu, nu m-au dezamăgit criticile, nu am cum să contrazic «specialiștii». Ei sunt numarul 1, mai ales că au jucat fotbal foarte mult. Îi las să își dea cu părerea. Unii au jucat fotbal în fața televizorului. S-a văzut că astăzi iar am fost foarte slab. Mă bucur să fiu așa și să continui la echipa mea cum pot mai bine. Îi dedic golul tatălui meu, e ziua lui, dar și mie, că vine ziua mea în curând,”, a declarat Nicușor Bancu. 

Ei au avut posesia chiar și după ce au fost cu un om mai mult pe teren. Noi fost mai eficienți. Am suferit o muștruluială la pauză și asta ne-a picat bine. Voiam să jucăm și în Europa, dar acum nu avem ce să facem și ne axăm pe campionat și cupă. Îmi pare rău de domnul Rotaru, sper să fie bine. Le dorim celor care sunt bolnavi să-și revină cât mai repede. Trebuie să fim mai atenți și să lăsăm distracțiile. Suferim noi și familiile noastre. Sunt foarte bucuros că Cicâldău nu are nimic. Nici nu mai conta rezultatul și meciul. Este bine că s-a terminat cu bine. Am crezut că s-a întâmplat o nenorocire. Nu mai mișca, nu mai făcea nimic. Numai în pielea noastră să nu fii. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat nimic.”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.