Sport
Real Madrid a învins Barcelona în „El Clasico”

Ieri seară, iubitorii fotbalului au stat cu ochii pe „El Clasico”. Real Madrid s-a impus, scor 2-0, prin golurile marcate de Vinicius Junior și Mariano Diaz.

Așteptările din derby erau foarte mari, însă forma slabă prin care trec cele două mari formații s-a văzut ți în duelul de pe „Santiago Bernabeu”. Courtois a fost eroul lui Zidane în prima parte, salvând șuturile lui Arthur și Messi. Superstarul argetinian nu s-a făcut remarcat mai deloc pe parcursul întregii partide. Scorul „alb” de la pauză avea să se schimbe în minutul 71, când Vinicius Junior l-a executat pe Ter Stegen. Catalanii s-au năpustit asupra gazdelor, însă poarta a rămas intactă. Inspirația lui Zizou a dat roade în al doilea minut al prelungirilor, când, introdus de puțin timp, Mariano Diaz a dus scorul la 2-0. În tribună s-a aflat și legenda clubului madrilean, Cristiano Ronaldo. 

 

 Real a devansat-o pe Barcelona și are acum un punct avans, cu 12 etape înainte de finalul campionatului. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.